Як приготувати соковите м'ясо на сковороді?
Як посмажити найсмачніше м'ясощоб воно вийшло м'яким і соковитим
- маринуйте м'ясо без солі, посолити краще наприкінці;
- не використовуйте занадто багато олії;
- викладайте м'ясо на добре розігріту сковороду з товстим дном;
- намагайтеся часто не перевертати (стейк перевертають лише 1 раз);
- не перетримайте на вогні.
Яке м'ясо готується найшвидше?
По-перше, від виду м'яса. Відомо що м'ясо птиці та кролика вариться набагато швидше, ніж яловичина, свинина, конина чи баранина. По-друге, швидкість цього процесу залежить від віку м'яса. Телятина або молода яловичина зваряться вдвічі швидше, ніж м'ясо тварини «не першої молодості».