Як приготувати соковите м'ясо на сковороді?

Як посмажити найсмачніше м'ясощоб воно вийшло м'яким і соковитим

  1. маринуйте м'ясо без солі, посолити краще наприкінці;
  2. не використовуйте занадто багато олії;
  3. викладайте м'ясо на добре розігріту сковороду з товстим дном;
  4. намагайтеся часто не перевертати (стейк перевертають лише 1 раз);
  5. не перетримайте на вогні.

Яке м'ясо готується найшвидше?

По-перше, від виду м'яса. Відомо що м'ясо птиці та кролика вариться набагато швидше, ніж яловичина, свинина, конина чи баранина. По-друге, швидкість цього процесу залежить від віку м'яса. Телятина або молода яловичина зваряться вдвічі швидше, ніж м'ясо тварини «не першої молодості».